Search for content, post, videos

Dugački mantili: Trend zbog kojeg jedva čekamo proleće

proleće

Proleće nam donosi nepredvidivo vreme, idealno za modni komad koji će ove sezone definitivno vladati ulicama – mantil. Ali, ne bilo kakav! Ove godine su u modi dugački mantili, koji idu skoro skroz do poda i to u različitim bojama.

proleće

prolecni mantil

Poznate trendseterke uveliko najavljuju najvreliji trend sezone i moramo da priznamo da nam se baš dopada. O tome koliko dobar kaput ili mantil može da promeni čitav stajling je bilo dosta priče, Anđelka Prpić je najbolje to i pokazala na delu. Sada je vreme da pogledamo šta se nosi po svetskim prestonicama jer će, kao i svake godine, taj trend stići i u Srbiju uskoro.

proleće

ah koja divna estetika

A ovog puta su to baš dugački, raznobojni prolećni mantili. Iako se mantili, ruku na srce, najviše nose s jeseni, prvi dani proleća daju nam idealnu priliku da svaku kombinaciju malo razveselimo ili “smirimo” ovim odevnim komadom.

Jedino pravilo koje važi jeste – budite drugačiji. Dakle, zaboravite na klasične crne mantile, pa čak i na čuvene bež koji su popularni već godinama, i usudite se da obučete crveni, zeleni, ljubičasti, plavi mantil – a ako ste baš hrabri i nemate naviku da prosipate po sebi kafu za poneti, slobodno probajte i beli kaput.

Ono što razlikuje ovogodišnji trend je takođe i dužina mantila, jer ćemo ovog proleća nositi nikad duže modele. Sve što je ispod kolena dolazi u obzir, ali idealno bi bilo da bude skroz dugačak. I baš izgleda predobro!

proleće

prolecni mantil