Search for content, post, videos

Najskuplji karmin na svetu – košta pravo bogatstvo

najskuplji karmin na svetu

Ako pitamo dame šminke, parfema, cipela i odeće nikad nije previše. A kad su ove stvari u pitanju, jedino se računa ženski glas. Ipak, najskuplji karmin na svetu je, nažalost, dostupan malom broju dama. Najpre zbog svoje cene, potom i zbog ograničene količine koja se proizvede.

Istorija karmina je veoma duga. Najstariji karmin je pronađen u grobnici sumerske kraljice, a najskuplji karmin na svetu danas možete pronaći jedino na sajtu kompanije H. Couture Beauty Diamond.

najskuplji karmin na svetu

Naime, ova kozmetička kuća je napravila ruž za usne koji naplaćuje tričavih – 14 miliona dolara. Da, dobro ste pročitali. Poređenja radi, toliko košta prosečna vila na obodima Beverli Hilsa.

Iako u samom opisu proizvoda stoji da je karmin težine 110gr veoma hidratantan i da nema veštačkih boja, na njegovu previsoku cenu zapravo utiče pakovanje kao i servis podrške na koji svaka ponosna vlasnica može da računa.

Najskuplji karmin na svetu dolazi u pakovanju koje je obloženo sa 199 sitnih dijamanata. Svi ti dijamanti se nalaze na podlozi od 18-okaratnog zlata. Pored ovoga, kompanija nudi uslugu personalizacije. To znači da možete da ugravirate vaše ime ili neku kratku poruku, ukoliko odlučite da najskuplji karmin na svetu poklonite nekome. Uz ovaj preskupi ruž dobijate i četkicu, radi preciznijeg i lakšeg nanošenja.

Ali, to nije sve..

Kada potrošite svoj najskuplji karmin na svetu, kompanija H. Couture Beauty Diamond vam nudi doživotno punjenje za njega. I to u boji koju vi odaberete, a nalazi se u njihovoj ponudi. Dakle, ako ste prvi put uzeli koralno crvenu, sledeći put možete probati bordo ili neku drugu boju koja vama odgovara.

Ovaj karmin ne možete kupiti ni u jednoj parfimeriji niti u prodavnici kozmetike. Dostupan je isključivo na sajtu komanije H. Couture Beauty Diamond gde je neophodno uputiti poseban zahtev da vam je ponestalo vašeg skupog ruža i da vam je potrebna nova doza. Kada ovo učinite, a sve pod uslovom da ste prethodno potrošili mizernih 14 miliona dolara, novo punjenje za karmin je spremno.

Nije zgoreg pomenuti ni da uz prvu (i jedinu) kupovinu, dobijate i maskaru. Doduše, ona se ne nalazi u preskupom pakovanju niti imate mogućnost da je punite nakon što je potrošite, ali ko se još obazire na takve sitnice kad ruž za usne plati 14 miliona dolara. Da li je isuviše da na kraju teksta pomenemo da drugi najskuplji ruž za usne na svetu košta svega 80 dolara?