Search for content, post, videos

Trendi manikir za doček Nove 2017.-e godine

Po pravilu, sve što je vezano za doček Nove godine sija. I odeća i obuća, i jelka i ulice. Dame se trude da odgovore ovom šljaštećem događaju, gospoda ih nevešto prati. Da biste zablistale za doček i ove 2017.-e godine pogledajte šta vam savetuju svetski modni stručnjaci, barem kad je trendi manikir u pitanju.

Disko look

trend manikir za docek 2017.-e

trend manikir za docek 2017.-e

Manikir koji izgleda kao podijum diskoteke posle ponoćnog bacanja sjajnih konfeta. Trend manikir za zimsku sezonu 2017.-e je što sjajnije-to bolje. Podloga koju koristite u ovom slučaju bi trebala da se slaže sa bojom haljine. A šljokice koje stavite preko mogu da budu i jednobojne, ukoliko volite svedeniji izgled.

Glitter manikir

glitter trend manikir za decek 2017.-e

glitter trend manikir za decek 2017.-e

Ovakav izgled noktiju postižete korišćenjem samo jednog laka. U parfimerijama možete pronaći razne boje i nijanse koje odgovaraju vašem senzibilitetu. Trend manikir ove sezone naglašava boje, pa ne bi bilo dobro da se odlučite za neku bež ili bledo roze nijansu. Ova Nova godina slavi boje, neka i lak na vašim noktima to podrži.

Neobičan francuski manikir

neobican francuski manikir

neobican francuski manikir

Čitava 2016.-a godina je bila obeležena neobičnim manikir rešenjima. Tako se i čuveni francuski manikir našao na tapetu. Predlozi za novogodišnji manikir, ukoliko poželite da bude francuski, je opet obojen. Neobične šare i printovi, najluđe kombinacije boja su poželjne. Za ovakvo sređivanje vam je potreban profesionalac, ali ako ste dovoljno smeli, možete probati i sami.

Nakit na noktima

nakit na noktima

nakit na noktima

Ovakav vid ukrašavanja noktiju nije novina, ali je sjajno idejno rešenje za dame koje neguju klasičan stil i žele da budu u trendu. Ukras može biti u novogodišnjem duhu i možete ga staviti i na još po koji prst. Vi birate.

Metalik manikir

metalik manikir

metalik manikir

Metalik folije, bilo da je u pitanju zlatno ili srebrno, definitivno odgovara trendovima u sređivanju noktiju 2017.-e godine. Ovakav manikir je najefektnije rešenje za doček Nove godine koji ne iziskuje posetu salonu. A da ćete biti primećeni – sigurno hoćete.